GALETES I BARRETES

GALETES DE MANTEGA DE CACAHUET, XOCOLATA I EAGLES

de juliol 06, 2016 Amblesmansalamassa 8 Comments

Si les galetes de mantega de cacahuet m'agraden, aquestes ja ni us explico. Porten cacahuets d'aquells arrebossats amb mel i sal...els eagles. A casa meva mai faltaven als aperitius dels diumenges, i ves per on que ara en faig unes galetes!
La recepta l'he tret del blog Sallysbakingadicction. En aquest blog trobareu moltes idees per fer qualsevol tipus de dolç, però hi ha unes galetes....


 Ingredients (25 unitats):
-160grs Farina de blat
-115grs Mantega amb sal
-100grs Sucre Morpe
-50grs Sucre Blanc
-1 Ou L
-185grs Mantega de Cacahuet
-65grs Eagles
-50grs Xips xocolata
-1 Cdta vainilla
1 Cdta bicarbonat

Batim la mantega amb els sucres. Tot seguit afegim la mantega de cacahuet, després l'ou i la vainilla. Mesclem en un bol la farina amb el bicarbonat i ho incoprorem a la massa anterior.
Per últim incoporporem els eagles i els xips de xocolata i ho barrejem tot bé.
Reservem la massa a la nevera durant 1 hora com a mínim.
Fem boles amb la massa i les posem a una safata de forn. Coem uns 8-10' a 180º.

Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. Si les cookies de només xocolata ja m'agraden, aquestes encara més! m'encanten els cacahuets amb mel, així que et robo la recepta ;). Un petó!

    ResponElimina
  2. Me gustan mucho las galletas de mantequilla y con el chocolate ni te cuento. Te han quedado deliciosas y siempre viene bien tener unas cuantas para un capricho.

    Un beso,

    ResponElimina
  3. Como me gustan las galletas caseras, estas estan fabulosas, y con el chocolate un capricho total, te han quedado divinas, anda que me las pones cerca y no dejo una, miedo me daría, en mi casa no duran ni un minuto y encima te hacen la ola un mes jeje...Bess

    ResponElimina
  4. Amb aquestes galetes segur que comences i no hi ha manera de parar! La combinació de cacauet i xocolata m'agrada molt així que n'agafo unes quantes i m'emporto la recepta! Petonets!

    ResponElimina