PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

ARRÒS FREGIT AMB GAMBES I TRUITA

de març 27, 2014 Clara Amblesmansalamassa 3 Comments

Just tenia aquesta recepta pendent de publicar, i m'ha anat que ni pintada pel repte de Memòries d'una Cuinera.

 

Ingredients (2 persones):
-200grs arròs
-20 gambes pelades crues
-2 ous
-2 alls
-1/2 culleradeta gingebre
-1 culleradeta curry
-Salsa Soja

Bullim l'arròs en abundant aigua amb sal i oli. Mentrestant, pelem els alls i els tallem en tres o quatre trossos. Els sofregim una mica amb oli d'oliva i afegim les gambes.Els hi donem un parell de voltes i reservem. Amb els ous fem una truita i la tallem a trossets petits amb unes tisores.
Un cop tinguem l'arròs fet, l'escorrem i l'afegim a la paella, amb els alls i les gambes. Mesclem també la truita i afegim les espècies. Per últim fiquem salsa de soja al gust i ho fregim tot junt fins que estigui ben calent.

Potser també t'interessa...

3 comentaris:

  1. El toc de gingebre i curry, ha de quedar molt bo. L'haurem de provar de fer.

    ResponElimina
  2. Aquestes propostes van molt bé, fins i tot pots tenir l'arròs bullit i tens un plat en un moment.
    Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.

    ResponElimina
  3. l'arròs saltejat queda molt gustós. Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets

    ResponElimina