LES RECEPTES DE L'ÀVIA,

PANELLETS

de novembre 08, 2013 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

No podia faltar aquesta recepta en aquesta época...

Ingredients (35 unitats):
-250gr atmetlles crues picades
-250grs sucre
-125grs patata
-1 ou
-50grs coco
-25grs cacao pols
-100grs pinyons

Bullim les patates, les pelem i les aixafem, en calent, amb una forquilla. Anem barrejant poc a poc el sucre i després les atmetlles fins que quedi una pasta.
Separar la massa en tres. A una li mesclem el coco, a l'altre el cacao i la resta la fem servir per fer boletes i arreboçar-les amb pinyons.
Donar la forma que volguem als panellets, pintar-los amb l'ou batut i coure al forn durant 10-12' a 180º.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. els de pinyons no hi poden faltar mai!!!! Moltes gràcies per deixar-nos l'enllaç pel Memòries. petonets

    ResponElimina
  2. I tant que no!! De res, ens veiem a Memòries!!

    ResponElimina